L’Esport Amateur a Girona

DIMECRES 15 DE GENER DE 2020

Recreaciˇ en format web del taller i l’exposiciˇ que es va fer a Girona en el marc del projecte WeAre #EuropeForCulture.

El Centre de Recerca i Difusiˇ de la Imatge (CRDI) ha recreat en format web l’exposiciˇ L’Esport Amateur a Girona, que va ser creada en el marc de la iniciativa WeAre#EuropeForCulture, un projecte finanšat per la Comissiˇ amb l’objectiu de fomentar la relaciˇ de les persones amb el patrimoni cultural. En aquest projecte hi van participar 10 ciutats europees: Amsterdam, Budapest, Sofia, Hńmeenlinna, Crac˛via, Pisa, Basilea, Vilnius, Nicosia i Girona. El concepte va ser desenvolupat per la Universitat Cat˛lica de Leuven i Photoconsortium i una empresa holandesa, Noterik, va aportar la tecnologia. El Centre de Recerca i Difusiˇ de la Imatge de l'Ajuntament de Girona, per la seva banda, va aportar les fotografies i va ser responsable d'organitzar prŔviament un taller per fomentar la participaciˇ ciutadana.

En el taller organitzat a Girona, hi van participar 19 persones, totes elles vinculades al GEiEG, entitat amb hist˛ria centenÓria. La seva implicaciˇ en el taller va suposar una aportaciˇ enriquidora al fons fotogrÓfic. Cal recordar que el GEiEG va fer donaciˇ del seu fons a l'Arxiu Municipal el 10 de gener de 2017, amb l'objectiu de conservar-lo i fer-lo accessible a la ciutadania. Agra´m doncs aquesta colĚlaboraciˇ.

Van participar en el taller: Guillem Alsina, Jordi Araus, Jordi Blanch, NarcÝs Caula, FŔlix Estartus, Josep Maria Figueras, Josep LluÝs Lucero, Josep Maria Pinsach, Josep Maria Masferrer, Santi Mis, Paco Montero, Jordi Nadal, M. └ngels PalahÝ, Joan Plazas, NarcÝs Reixach, Jaume SabriÓ, M. Teresa Salˇ, Coral Vila, Albert Gispert-SaŘch (coordinador GEiEG).


© 2020 Ajuntament de Girona - Plaša del Vi, 1 - 17004 GIRONA.