Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

6 840 persones han participat de la programació d'estiu del MHCG

La programació constava de visites dramatitzades que descobrien el passat de l'edifici, s'ampliaven les visites al refugi antiaeri del Jardí de la Infància, juntament amb quatre exposicions temporals que tenien a la ciutat i els seus habitants com a protagonistes.

La visita al museu proposa un recorregut per la formació de Girona dels seus orígens fins a la contemporaneïtat (14 sales cronològiques). La sala dedicada a la Guerra Civil es complementa amb una visita al refugi antiaeri del Jardí de la Infància aquesta és una activitat guiada que porta per títol Bombes sobre Girona que es pot realitzar amb reserva prèvia el tercer diumenge de cada mes a les 11 del matí A l'estiu, des de fa més d'onze anys, el museu obre les seves portes fins a la mitjanit amb unes visites dramatitzades els dimarts de juliol id'agost, a les 10 de la nit, que ens han fet recular en el temps i han tingut com a protagonistes el testimoni dels personatges que han passat durant segles per l'edifici, evocant els diferents habitants de l'antic casal gòtic, del convent caputxí de Sant Antoni i sobretot, de l'etapa en què va ser seu de l'Institut Vell.
Una de les ànimes que va formar en aquest espai a moltes generacions de gironins i gironines, i què amb les seves investigacions havia ensenyat el passat de la ciutat als seus habitants va ser Santiago Sobrequés i Vidal. En el marc del centenari del naixement d'un dels historiadors catalans més destacats del segle passat, us convidem a visitar la mostra Santiago Sobrequés i Vidal. Un compromís amb Girona, a la sala d'exposicions, oberta fins els 25 de setembre.


TORNAR

 

© 2020 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte