Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

Més de 80.000 visitants durant la Mostra de Flors

Més de 80.000 persones passen per les instal·lacions del Museu d'Història de la Ciutat de Girona durant la celebració de la mostra Girona Temps de Flors, entre els dies 7 i 15 de maig. El dia de màxima afluència va ser el diumenge 8 de maig, amb un total de 17.065 visitants.

Foto

L'engalanament de diversos espais del Museu d'Història de la Ciutat de Girona a propòsit de la mostra Girona Temps de Flors ha atret un total de 81.553 visitants a les instal·lacions d'aquest equipament municipal. La xifra correspon a un promig de 9.061 visitants diaris, però el dia més espectacular, a nivell de visites, va ser el primer diumenge de la mostra, el 8 de maig, amb 17.065 persones.
El còmput de visites s'ha fet a través de les entrades des de la Carbonera, a la pujada de Sant Feliu, i des de l'accés principal al museu, al carrer de la Força. La mostra floral s'ha escampat per diversos espais del museu, des de la Carbonera mateix i la Cisterna, fins al Claustre, la sala El Celler i el pati, on s'ha pogut veure un any més la tradicional exposició de bonsais.


TORNAR

 

© 2020 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte