Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

Portes obertes i visita virtual Arqueologia a l'exili

Amb el confinament municipal gaudeix del MHG

Foto

10 dies de noves restriccions del 7 al 17 de gener, s'aplica el confinament municipal [de dilluns a diumenge]. Els museus de Girona tornaran a ser gratuïts els diumenges mentre duri aquest confinament perimetral.

Recordeu que el Museu d'Història de Girona ofereix l'entrada gratuïta a les persones empadronades a la ciutat durant tot l'any. I que l'entrada a l'exposició temporal és lliure.

El diumenge 10 de gener és el darrer dia per poder visitar presencialment l'exposició temporal "Arqueologia a l'exili. El Museu d'Arqueologia de Catalunya i la Guerra Civil espanyola (1936-1939)". Una mostra, que ha estat instal·lada al MHG des del 18 de gener de 2020 fins al 10 de gener del 2021, amb la que es pot copsar la trajectòria d'un dels museus de més llarga existència del nostre país, i que explica l'odissea del patrimoni arqueològic i artístic de Catalunya en els temps durs de la guerra civil i la postguerra.

Però, si no podeu venir a veure-la, us oferim la possibilitat de fer la visita comentada per la seva comissària, Àngels Casanovas, des de casa i revisitar-la tantes vegades com vulgueu [visita virtual Arqueologia a l'exili]


TORNAR

 

© 2021 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte