Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

Celebració digital del Dia Internacional dels Museus

El Museu d'Història de Girona participarà en el DIM, el 16, 17 i 18 de maig, que aquest any serà virtual, amb el lema Museus per la igualtat: diversitat inclusió

Foto

El Dia Internacional dels Museus (DIM), es celebra el 18 de maig i aquest any serà digital. Les portes dels museus estan tancades però obrim les finestres digitals i et portem els museus catalans a casa. #DIM2020 segur, tecnològicament accessible i plural. Perquè puguis continuar gaudint del patrimoni museístic de Catalunya.

Del 16 al 18 de maig, 75 professionals dels museus s'han unit per celebrar un DIM digital, amb 20 visites virtuals guiades i una sèrie de píndoles audiovisuals, finestres obertes en línia, a través de les quals expliquen les històries que s'amaguen darrere la institució, les col·leccions que custodien i de les seves treballadores i treballadors.

Els tours virtuals s'emetran en directe a través del canal Youtube de Patrimoni.gencat durant els 3 dies i tindran una durada de 20 i 30 minuts.

[TOTA LA INFO DIM2020]

[NOTA DE PREMSA MHG]

El MHG hi participa amb [aquest vídeo] per conèixer de prop la història de Girona a l'entorn d'alguns objectes emblemàtics que són retalls de la història de la ciutat.

I podeu fer dos recorreguts més:

[visita virtual MHG]

[visita virtual refugi antiaeri ]


TORNAR

 

© 2020 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte