Saltar la navegaciˇMapa del webContactar el Museu per correu electr˛nic
Ajuntament de Girona
Museu d'Hist˛ria de Girona

CATAL└

ESPAĐOL

ENGLISH

FRANăAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

Un projecte europeu es fixa en la Girona amagada

Aquest projecte dona continu´tat al programa cultural de 2000, tÚ la voluntat d'identificar les potencialitats del patrimoni ocult de tres ciutats mitjanes, BrÝndisi, Toulouse i Girona i difondre-les mitjanšant un pla de promociˇ conjunta.

Foto

En el cas de la nostra ciutat l'abast d'aquest projecte europeu comprŔn un ampli programa d'activitats que estÓ format per dues mostres temporals que recolliran els darrers treballs d'arqueologia a les tres ciutats, les antigues Brundisium, Tolosa i Gerunda. El seminari internacional "Arqueologia en antigues ciutats romanes i desenvolupament urbÓ. ProblemÓtica i solucions", que es farÓ el 3 de juliol, a la Facultat de Lletres, de la Universitat de Girona. Juntament, amb dos programes d'excavacions, l'un a l'esglÚsia de sant Feliu, que comenšarÓ el gener de 2010, i l'altre a BrÝndisi.
L'Órea d'interŔs d'estudi arqueol˛gic que s'ha triat a la nostra ciutat serÓ l'antiga can˛nica de Sant Feliu, que va ser la primera catedral de Girona. L'Ajuntament italiÓ de BrÝndisi actua com a lÝder d'aquest projecte, amb la participaciˇ com a socis de l'Ajuntament de Girona, la Universitat de Girona i l'╔cole Nationale SupÚriore d'Architecture de Toulouse, Franša.


TORNAR

 

© 2020 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte