Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

Nit dels museus

En el marc de la celebració de la nit dels museus, el Museu d'Història de la Ciutat obrirà les seves instal·lacions fins a les 24 h. I ha programat una visita comentada a l'exposició "Girona i França. Entre la guerra i la pau, 1659-1939" a càrrec del seu comissari, a les 20 h.

Girona celebra el Dia Internacional dels museus amb una nit blanca en què les principals instal·lacions culturals de la ciutat seran obertes al públic. Recuperem la gimcana que vam organitzar l'any passat en homenatge al 25è aniversari de TV3 i la transformem en la "II gimcana Nit dels museus", que posarà a prova les habilitats en les principals instal·lacions culturals de la ciutat. Aquells que us atreviu a participar, haureu d'insicriure-us trucant als telèfons 972 419 010 i 972 211 678. Us esperem el 16 de maig a les 20. 45 h al Teatre Municipal de Girona. I feu cas de la dita que diu "participant refiat, participant caçat".
En l'organització de la gimcana intervenen: Ajuntament de Girona i Fundació "la Caixa".
Col·laboren: Bòlit. Centre d'Art Contemporani, Casa de Cultura, Centre Cultural Caixa Girona-Fontana d'Or, Cinema Truffaut, Comerç Centre, Gironamuseus, Gremi de flequers i carnissers de Girona, Televisió de Girona i Xirois.


TORNAR

 

© 2020 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte