Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

El MHG no s'atura

Seguim treballant en la reprogramació en possibles calendaris de les activitats cancel·lades, en noves propostes, nous projectes i nous projectes expositius #museusacasa

Foto

La situació d'excepcionalitat ha obligat a tancar el Museu d'Història de Girona i a cancel·lar o ajornar totes les activitats presencials fins a l'11 d'abril, de moment, per prevenir la propagació del COVID-19.

A l'espera del'evolució dels esdeveniments, continuem treballant per oferir-vos nous continguts, com donar a conèixer el fons Santos Torroella i elements audiovisuals i virtuals. També, estem reprogramant amb noves dates les activitats previstes que s'han hagut d'ajornar. I les anirem actualitzant, dia a dia, al web, sempre en funció dels protocols que s'activin contra el coronavirus.

La segona sortida del cicle "Els camins de l'exili" amb el recorregut Girona- Figueres- Agullana ha quedat ajornada, i segurament, tot fa preveure que també passarà el mateix amb la tercera, la de la ruta Girona-Argelers-Cotlliure- La Jonquera, del mes vinent. Anem seguint l'evolució de la situació i quan sigui possible donarem calendari amb noves dates. I informarem a totes les persones que hi estan inscrites. En cas de no poder assistir-hi, es farà la devolució dels imports ja abonats.

Us animem a seguir-nos també a través de les nostres xarxes socials @mhistoria_gi twitter i instagram
i @museuhistoriagirona facebook.

Moltes gràcies a tothom per la vostra comprensió, col·laboració i confiança i cuideu-vos molt.

#joactuo
#quedatacasa


TORNAR

 

© 2020 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte