Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

El Museu d'Història de Girona es manté obert però ajorna els actes programats

Seguint directrius de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Girona ha decidit suspendre o ajornar les activitats programades entre els dies 12 i 26 de març.

Amb l'objectiu de reduir el risc de contagi del Covid-19 i seguint les directrius de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Girona ha decidit mantenir els equipaments i serveis públics oberts, com és el cas del Museu d’Història de Girona, però s'ajornen les activitats programades entre els dies 12 i 26 de març.

El Museu i la sala d'exposicions romandran obertes, controlant l'aforament a visitants individuals, no s'admetrà més d’un terç del total de l’aforament a la vegada i es posposen fins a nova data les activitats pròpies programades.

Per tant, queden ajornades fins a nova data:

La conferència de dimecres 18 de març (18h) En temps de guerra: el Museu d’Arqueologia de Catalunya i la protecció del patrimoni arqueològic, d'Àngels Casanovas.

La sortida del cicle “Els camins de l'exili” de dissabte 21 de març (8-20h) Girona-Figueres-Agullana

L'activitat a l'entorn del Festival MOT, de dimecres 25 de març (18h) La paraula que construeix: Cristine de Pizan i la seva “Ciutat de les Dames".

I totes les visites guiades per a grups.

Així mateix, també queden posposades totes les activitats externes que tinguin lloc en espais del Museu d’Història de Girona.

La concreció de les noves dates es farà pública en els propers dies i en funció dels protocols que s'activin contra el coronavirus.

Per a qualsevol consulta: 972 222 229 i museuhistoria@ajgirona.cat


TORNAR

 

© 2020 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte