Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

S'han doblat el nombre de visites aquestes fires

Durant el període de Fires d’enguany, el MHG i els seus espais i extensions van rebre un total de 7.2644 visites. Doblant les xifres dels dos darrers anys.

Foto

El 2019 s'han rebut un total de 7.264 visites. El 2018 la xifra total va ser 3.263 visites. I l’any 2017 en varen ser 2.915.

El MHG va programar tres dies de portes obertes [29 d’octubre, 1 i 3 de novembre] i va obrir també el refugi antiaeri [2 de novembre]. Les dates coincidien amb els darrers dies de la mostra temporal de producció pròpia “Valentí Fargnoli. L'art en la fotografia”. I els espais de la carbonera i la cisterna van acollir l’exposició col·lectiva de diferents artistes artesans del vidre, una mostra promoguda per l'Associació de Botiguers, Industrials i Veïns del Carrer Ballesteries, en el marc de la 34ª edició de la Fira de l'1 de Novembre [1 de novembre].

Desglossades les xifres són les següents: El Museu va rebre durant els nou dies 889 visites, l'exposició e Fargnoli 711. En un sol dia, l' 1 de novembre, l’exposició de la carbonera i la cisterna va rebre 5.000 visites i el refugi antiaeri, l'endemà, el dia 2 va rebre 491 vistes.

Es varen programar un total de sis activitats a les que van asistir 173 persones. Varem haver d'obrir una segona sessió de la la visita La Girona Bombardejada arran del nombre de persones que s’havien quedat en llista d'espera [26 d’octubre]. I també cal destacar l'afluència a les activitats de cloenda de la mostra dedicada a Fargnoli, una taula de debat amb David Iglesias, Pepa Balsach i Rosa Font [30 d’octubre] i la darrera visita comentada a càrrec de Josep Pérez [3 de novembre]


TORNAR

 

© 2020 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte