Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

El Museu d'Història de Girona exposa un quadre inèdit de Palau Ferré

Avui (11.30h) a les portes del centenari del pintor, i en el marc de les Jornades Europees del Patrimoni, s'ha mostrat un oli inèdit del fons gironí del crític Àngel Marsà

Foto

Conegut com “el pintor que cremava els seus quadres,” el cubista Maties Palau Ferré (Montblanc, 1921-2000) és un representant de l'art català de postguerra.
Home i dona sota les estrelles (dècada de 1950), de l'escultor i ceramista s'ha presentat avui, divendres 11 d'octubre, al matí, coincidint amb la celebració de les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya. L'obra estarà exposada a l'entrada del Museu fins a principis de l'any vinent.

La presentació d'aquesta obra ha donat el tret de sortida a la programació especial que ha preparat el MHG per les #JEP2019. I ha continuat, al migdia, amb la visita comentada "Set passes, set peces" que ha ofert, Sílvia Planas, directora de l'equipament. Una activitat amb la que s'ha fet un breu recorregut per la història de la ciutat, a través de la seva selecció de set obres de la col·lecció.
Durant aquest cap de setmana es podrà visitar el MHG gratuïtament, us convidem a tornar a visitar-lo o bé a fer-ho per primera vegada.
També podreu visitar la mostra temporal “Valentí Fargnoli. L’art en la fotografia”, així com les instal·lacions d’Amèrica Sánchez i de Dimitri Xato “ Indicis del Romànic” i 21 grams” , a la carbonera.

Les places per a la visita guiada a la seu romànica; la catedral invisible amb el Dr. Marc Sureda, d’aquest dissabte a les 11h, ja estan exhaurides.


TORNAR

 

© 2019 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte