Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

Dijous cloenda del cicle de conferències sobre Valentí Fargnoli

Dijous 10 d'octubre (18h) Núria F. Rius ens oferirà la cinquena i darrera conferència del cicle dedicat al fotògraf gironí, ens parlarà del valor fotogràfic de l'obra de Fargnoli, des del punt de vista artístic i tècnic

Foto

La qualitat del treball de Fargnoli, que avui valorem sense discussió, i que ja fou reconeguda pels seus contemporanis, converteixen a Valentí Fargnoli en un dels referetns inqüestionables de la fotografía europea de les primeres dècades del segle XX.


Dijous 10 d'octubre (18h) Núria F. Rius clourà el cicle de conferències dedicades al fotògraf gironí, i ens parlarà del valor fotogràfic de l'obra de Valentí Fargnoli, des del punt de vista artístic i tècnic.

Núria F. Rius és Doctora en Història de l'Art per la Universitat de Barcelona i professora associada del Departament d'Humanitats de la Universitat Pompeu Fabra. Treballa sempre sobre la història, la teoria i la crítica de les arts i del disseny, especialment, en el període comprès entre els segles XIX i XXI.
Va dedicar la seva tesi doctoral al fotògraf Pau Audouard, en un treball de recerca codirigit amb l’Université Sorbonne-Paris IV.
També ha col·laborat amb Televisió Espanyola, l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona, el Centre Excursionista de Catalunya, Espais Escrits. Xarxa de Patrimoni Literari, i la revista Bonart.
És membre fundadora de l’Associació Cultural Fotoconnexió.

L'entrada és lliure i gratuïta


TORNAR

 

© 2020 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte