Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

L'arxiu Fargnoli: un bé d'interès cultural

Avui (18h) quarta conferència del cicle dedicat a Fargnoli, ens l'oferirà David Iglesias, Cap de Secció de Documentació Fotogràfica i Audiovisual de l'Ajuntament de Girona.

Foto

La qualitat del treball de Fargnoli, que avui valorem sense discussió, i que ja fou reconeguda pels seus contemporanis, converteixen a Valentí Fargnoli en un dels referetns inqüestionables de la fotografía europea de les primeres dècades del segle XX.

David Iglésias Franch és Cap de Secció de Documentació Fotogràfica i Audiovisual de l'Ajuntament de Girona. És llicenciat en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i en Documentació per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Diploma de postgrau en Noves Tecnologies per a la Gestió l'Accés a la Informació, per la Fundació Politècnica de Catalunya de la UPC.
Des de 2002 ha realitzat diverses accions formatives i de divulgació sobre gestió de fons fotogràfics i àmbits relacionats, per a diferents col·lectius professionals del sector de la documentació, per a diferents universitats i també per a públics d’altres àmbits professionals. Actualment és coordinador i professor del Postgrau de Gestió, Preservació i Difusió d’Arxius Fotogràfics (ESAGED – UAB) i des de 2018 també és professor del Màster d'Arxivística (ESAGED – UAB).
En l’àmbit internacional, és President del Grup d'Experts en documents fotogràfics i audiovisuals del Consell Internacional d’Arxius (des de 2016). És membre del consell executiu de l’associació International Consortium for Photographic Heritage (Photoconsortium) en qualitat de conseller especialista en fotografia (des de 2014)

L'entrada és lliure i gratuïta


TORNAR

 

© 2020 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte