Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

El valor de l'obra de Fargnoli pels col·leccionistes

Avui (18h) tercera conferència del cicle dedicat a Fargnoli, ens l'oferirà Juan Naranjo, historiador, comissari independent i propietari d'una galeria d'art, a Barcelona

Foto

Valentí Fargnoli ha deixat un llegat excepcional de milers d'imatges fotogràfiques fruit de més de quaranta anys de treball continuat en el conjunt de les terres gironines. Fargnoli va ser un fotògraf ambulant, circumstància que li va permetre fixar l'objectiu de la seva càmera en múltiples escenaris i esdeveniments i, va poder destacar, des de l'excel·lència, en diversos gèneres fotogràfics: retrat individual i col·lectiu, fotografia publicitària i reportatge social. I, sens dubte, la fotografia patrimonial.
La qualitat de seu treball, que es valora avui sense discussió, i que ja va ser reconeguda pels seus contemporanis, el converteixen en un dels referents de la fotografia europea del les primeres dècades del segle XX.

El dijous 26 de setembre (18h) la ponència de Juan Naranjo tractarà del valor de l'obra de Fargnoli pels col·leccionistes.
La presentació anirà a càrrec de Sílvia Planas Marcé, directora del Museu d'Història de Girona.

Juan Naranjo és historiador, comissari independent i galerista. Realitza exposicions, subhastes i assessora en la localització d'obres i taxació per a museus, arxius, biblioteques i particulars.
Disposa d’un fons fotogràfic d’obres de gran qualitat i peculiaritat en el mercat, d’artistes del segle XIX fins a l’actualitat.

L'entrada és lliure


TORNAR

 

© 2020 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte