Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

La Nova Cançó i altres subversions dels anys 60

Conferència de Xevi Planas Casamitjana, periodista i cronista de cançó, dimecres 9 de gener, a les 18h, a la sala comtessa Ermessenda de Carcassona

Foto

En el marc de l'exposició 'Damià Escuder. Totes les vides' s'ha programat un cicle de conferències en el que els experts convidats ens parlaran de temes relacionats amb diversos aspectes de les activitats empreses per Escuder. L'objectiu no és tant el de revisar la seva figura en particular com el d'oferir una mirada panoràmica al context polític, social i cultural en el que Escuder va portar a terme les seves activitats.

Dimecres (9 de gener, 18 h), Xevi Planas Casamitjana, periodista i cronista de cançó ens parlarà d' Escuder que s’anirà convertint en una figura de referència per als membres més joves de la contracultura catalana, com Pau Riba, Pau Maragall.

Després de l'estada a la presó, Escuder aprofundeix en els seus estudis humanístics i s'apropa al fenomen emergent d'una nova cultura juvenil, que s'anomenarà hippy o underground, i que coneixerà personalment en el seu viatge a Londres el 1968.

La propera i darrera conferència tractarà un aspecte que fou molt importants en la trajectòria d'Escuder, l’espiritualitat.
El cicle acabarà amb una taula rodona en què diverses persones que van conèixer Damià Escuder parlaran sobre els records que en tenen.

Aquestes activitats són gratuïtes.


TORNAR

 

© 2020 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte