Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

Millores en el material informàtic i multimèdia del Museu d'Història de Girona

S'ha instal·lat a l'entrada del Museu la cartelleria digital GironaCultura per apropar les activitats culturals programades a la ciutat als ciutadans.

Foto

La pantalla profesional que informa de tota la programació cultural de la ciutat s'ha col·locat a l'entrada de les sales permanents, al carrer de la Força, número 27.

Per altra banda també es disposa d'un ordinador portàtil al nou espai Sala de conferències comtessa Ermessenda de Carcassona, un espai annex a la sala d'exposició temporal, amb accés per la Placeta de l'Institut Vell número 1, i que és l'espai d'acollida de conferències, xerrades, taules rodones i d'altres activitats complementàries per tal de dinamitzar tant les exposicions temporals programades, com oferir un espai per a la realització d'activitats de petit format durant els períodes d'obertura de les sales temporals al públic.

L'adquisició i instal·lació d'ambdós equips ha estat possible gràcies al patrocini de l'àrea de Cultura, Noves tecnologies, Esports i Benestar de la Diputació de Girona que ha col·laborat en el seu finançament.


TORNAR

 

© 2019 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte