Saltar la navegaciˇMapa del webContactar el Museu per correu electr˛nic
Ajuntament de Girona
Museu d'Hist˛ria de Girona

CATAL└

ESPAĐOL

ENGLISH

FRANăAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

Nou Ŕxit de visitants per Girona 10

Durant el darrer cap de semana de gener, el Museu d'Hist˛ria de Girona han rebut un total de 1.203 visitants

Foto

L'ediciˇ d'enguany ha estat novament un Ŕxit, la ciutat ha viscut una festa del turisme, una cita que es vol convertir en la festa major d'hivern.
La iniciativa partia de la base d'un cap de setmana de nits d'hotel (aquest any eren gratu´tes per sorteig) i men˙s de restaurants a deu euros. I s'ha anat ampliant en descomptes i promocions especials, en espectacles, visites guiades i rutes per la ciutat. I l'obertura de molts equipaments culturals, alguns de forma gratu´ta.

El Museu d'Hist˛ria de Girona, com la resta de museus municipals, va ampliar el seu horari d'obertura i va oferir jornades de portes obertes durant els dies 26, 27 i 28 de gener. I novament, varem obrir tambÚ, el refugi antiaeri del jardÝ de la InfÓncia.

1.203 persones han aprofitat aquesta ocasiˇ per visitar per primera vegada o per repetir les instalĚlacions i extensions del Museu. Aconseguint augmentar el nombre aconseguit durant la darrera ediciˇ (656), quasi doblant les xifres, arribant a les dades de l'ediciˇ de fa dos anys (1.169).

Recordem que el Museu d'Hist˛ria de Girona es pot visitar, durant tot l'any, el primer diumenge de cada mes de franc.


TORNAR

 

© 2020 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte