Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

Èxit de participació a les activitats proposades a SC17

El Museu d'Història de Girona participa a la 22a edició de la Setmana de la Ciencia amb una visita guiada i una conferència, ambdues activitats han tingut gran acollida.

Foto

La visita guiada Les campanes i el rellotge de Josafat, del passat diumenge 12 de novembre, al matí, també formava part de la programació d'activitats de l'exposició temporal "El desig de viure i d'escriure. Prudenci i Aurora Bertrana". La visita va permetre gaudir amb les explicacions de Carles González i Gustau Torres, així com amb la lectura de fragments de la novel·la Josafat de Prudenci Bertrana ens els espais que s'hi descriuen.

El diumenge següent, el dia 19, una conferència explicava les principals innovacions tècniques del rellotge la Catedral i dels de polsera, des del segle XIV fins a l'actualitat.
La xerrada començava amb l'aparició dels primers rellotges mecànics de campanar, fins als nostres dies. Destacant, els avenços més importants de la rellotgeria en cada segle, i recordava la història del rellotge de la Catedral. Una activitat que va portar a terme Carles González, rellotger gironí expert en la història del rellotge de la seu gironina.


TORNAR

 

© 2020 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte