Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

El Tren de la Modernitat

Avui, s'inaugura a Sant Feliu de Guíxols (19h) l'exposició itinerant que celebra els 125 anys del ferrocarril entre Girona i Sant Feliu de Guíxols.

Foto

En aquesta mostra, vuit municipis celebren conjuntament la construcció d'una via de ferrocarril, que actualment és via verda cicloturístia, amb una exposició que tindrà caràcter itinerant.

La mostra s'inaugura aquesta tarda, a Sant Feliu de Guíxols, i es podrá visitar a l'Antic Hospital, durant l'estiu, fins al 24 de setembre. Ha estat comissariada per Xavier Roca.

La primera estació del trajecte d'itinerància és Sant Feliu de Guíxols (del 27 de juny al 24 de setembre) i seguirán les poblacions de Castell d'Aro (del 30 de setembre al 22 d'octubre), Santa Cristina d'Aro (del 27 d'octubre al 26 de noviembre), Llagostera (de l'1 al 31 de desembre). I l'any vinent, Cassà de la Selva (del 4 de gener al 4 de febrer), Llambilles (del 9 de febrer al 4 de març), Quart (del 9 de març al 8 d'abril) i el trajecte acabarà a Girona. La mostra s'exhibirà a la sala d'exposicions del Museu d'Història els mesos de juny a setembre.


TORNAR

 

© 2020 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte