Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

Es clou amb èxit la 62 Girona temps de flors

El Museu d'Història de Girona ha estat un dels espais més visitats i ha rebut 158. 672 visitants durant aquests dies d'entrada lliure. Un 76 % de públic nou, un 57% català i un 26 % estranger, sobretot francès.

Foto

Aquest any el Dia Internacional dels Museus i la Nit Europea dels Museus van coincidir amb els muntatges de flors. El 18 de maig varem rebre 9.676 visitants i el dia 21 de maig 2.411 persones van gaudir de la màgia de visitar el Museu durant la Nit i amb la música d' Afra Palahí, Núria Molas i Nil Mongay.

En el refugi antiaeri del jardí de la Infància, trobàvem la instal·lació A través de l’espill Les flors i els globus vestien la planta baixa amb Escala de la imaginació amb flors de color i a la terrassa, com és habitual acollíem els bonsais dels Amics del Bonsai Autòcton de les Comarques Gironines. Les projeccions Memòria sentida de Rafael Camargo a l'espai polivalent. I presidint l'entrada, els gegants i gegantes amb 34 rams de les gegantes Àngels i Anna Gironella, per celebrar els 20 anys de Fal·lera Gironina. En el cementiri trobàvem un recorregut entre el reflex i la reflexió de Neus Cutrinas i Helena Prat.
Es continauva en el claustre amb La flors en la història de l'art de Quatricomia Grup d'Art i Verd Natura.
Sense oblidar que moltes persones començaven el circuit entrant per la carbonera on hi havia la instal·lació de Rosa Grabulosa, Sabrina Sampere i M. Àngels Tarrés fantasia floral que evocava al Mag d'Oz. I pujaven per la cisterna d'on lliscava un Salt d'aigua vegetal , obra d'Eduard Maynegra, Bea Beroy i Àlex Segura.


TORNAR

 

© 2020 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte