Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

La Girona de l'aigua

El Museus d'Història de Girona prorroga l' exposició sobre l'aigua fins al 21 de maig i proposa noves activitats relacionades aquesta semana.

Foto

"La Girona de l'aigua", inaugurada el passat mes d'octubre, han obtingut una molt bona acceptació de públic: prop de 3.500 persones l'han visitat i han deixat constància de la seva satisfacció amb la visita i que han puntuat amb molt bona nota.

Per això, també proposem noves activitats per aquesta mateixa setmana: un cicle de conferències dedicat als usos socials i rituals de l'aigua a la Girona medieval i moderna, que s’encetarà avui amb la presentació d'Anna Gironella sobre L'aigua als convents, font de vida i de conflictes, continuarà demà amb Teodoro Loinaz, que parlarà de l'Aigua i higiene en la medicina d'origen andalusí.

Volem oferir la possibilitat a tothom, de Girona i de fora, de conèixer de ben a prop quina ha estat, i quina és, la història de l'aigua a la nostra ciutat.
Totes son d'accés gratuït, i es faran a les 19h a la sala d'exposicions.

Igualment, el diumenge 2 d'abril oferirem l'espectacle de dansa Dones de l’aigua, a càrrec de la Companyia Impàs dansa. Tindrà lloc als espais d'aigua del Museu d'Història, i començarà a les 12 del migdia. Per aquesta activitat, que és de pagament, cal inscripció prèvia, i l'aforament és limitat.


Noves idees, noves propostes, un nou impuls, doncs, per a unes exposicions que han demostrat que l'aigua, com la vida, flueix arreu i en tots els aspectes, a la ciutat de Girona.


TORNAR

 

© 2019 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte