Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

Portes obertes i nous horaris amb motiu de Girona10

Aquest cap de setmana obrim les portes del Museu, on trobareu sales remodelades i espais sorprenents normalment tancats, obrim les eExposicions i també podreu entrar en el refugi antiaeri del jardí de la Infància.

Foto

Coincidint amb el cap de setmana de Girona 10, el Museu d'Història de Girona obre les seves portes, de manera gratuïta. En la visita al Museu s' hi podran descobrir espais recentment remodelats, com el dedicat a la cultura i l'art del Modernisme i del Noucentisme, on s'hi presenten les darreres incorporacions al fons del Museu.
Alguns dels espais estables del Museu han sigut millorats amb la incorporació d'elements interactius, com és el cas del mosaic de Can Pau Birol o el rellotge de la Catedral. Igualment, el Museu proposa una nova vista amab força càrrega emotiva i emblemática: la del despatx original de l'intel·lectual gironí Carles Rahola. Paral·lelament, l'exposició
“La Girona de l’aigua” convida a visitar un dels espais més bonics d'entre l'antic convent dels caputxins: l'enrome cisterna que abastia d'aigua tot el barri vell de la ciutat.

Horaris especials museu i exposicions temporals:

Dissabte de 10.30 a 20 h
Diumenge de 10.30 a 19 h


Horaris especials del refugi antiaeri:

Dissabte de 10. 30 a 17. 30 h
Diumenge de 10.30 a 13. 30 h

Veniu a visitar-nos


TORNAR

 

© 2020 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte