Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

El Museu d'Història i els seus espais un dels més visitats durant Temps de Flors

Entre els seus espais ha rebut 193.482 visitants, creixent en 52.705 respecte l'any passat, edició que varem rebre 104.777.

El Museu d'Història de Girona comptava amb muntatges florals a la carbonera, la cisterna, la terrassa, el claustre, el cementiri, el celler i l'espai polivalent, i ha estat un dels punts que es considera més representatiu, juntament amb els del Teatre Municipal, Sant Lluc, Sant Nicolau, Banys Àrabs, Sarraïnes, Museu d'Art, Sant Pere de Galligants i Casa Pastors.

Hem aconseguit augmentar el nombre de visitants, 193. 482 (53.000 persones més que l'any passat). Els dies amb major afluència han estat el darrer diumenge amb 35 704 visitants i el primer dissabte amb 31.807. I també es confirma la tendència d'un increment del 40% dels visitants entre semana.
La franja ampliada fins a la mitjanit va ser molt visitada el primer dissabte aconseguint 1.024 visitants de 22 a 24 h. Seguida del dimecres amb 905 visitants. El tercer dia d'open night va ser el més fluix amb 550 visitants. El dimecres també va ser el dia laborable en el que varem rebre més visitants, amb un total de 17.884.
Des del MHG valorem molt positivament l'obertura del refugi antiaeri del jardí de la Infància, una extensió que malgrat no formar part del circuit de Flors, ni acollir cap muntatge floral en el seu interior i obrint-lo tres hores diàries, només va rebre 3.699 visitants. Arribant a quasi un miler el darrer diumenge.
D'entre els seus espais, destaquen els visitants que entren per la carbonera que quasi duplica la xifra dels rebuts l'any passat en la mateixa entrada, amb 70.808.


TORNAR

 

© 2019 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte