Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

Darrers dies de l'exposició Girona en època contemporània. Les capitalitats de la ciutat

Aquest diumenge 3 d'abril (de 10.30 a 13. 30 h) és l'últim dia per visitar l'exposició, que proposa una nova mirada a la trajectòria històrica, urbana, social i cultural de la ciutat entre el 1800 i el 1939.

Foto

Comissariada per Joaquim M. Puigvert i Mònica Bosch, ofereix una relectura de Girona, centrant-se en els aspectes que la transformaren en ciutat capital del seu territori. S'hi pot veure, entre d'altres objectes molt interessants, una col·lecció de 250 fotografíes que són testimoni de tota una época i de tota una història de la ciutat.
L'exposició, inaugurada el 29 d'octubre de 2015, ha rebut prop de 4.300 visitants, que han pogut gaudir de la mostra tant com d'un ventall ampli d'activitats organitzades al seu entorn. També s'ha elaborat un dossier didàctic que ha estat utilitzat ja per un bon nombre d'estudiants i que continua a la disposició de tothom qui ho vulgui des de la web del Museu. Igualment, molt aviat veurà la llum una publicació que, partint de l’exposició, revisa de manera aprofundida i innovadora aquest període històric de la ciutat.


TORNAR

 

© 2020 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte