Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

L'Ajuntament de Girona signa un conveni de col·laboració amb l'Institut d'Estudis Gironins

L'acord té com a objectiu aprofundir en el treball conjunt de les dues institucions en l'àmbit de la història i la cultura a la nostra ciutat.

Foto

L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont i Casamajó, i el president de l'Institut d'Estudis Gironins (IEG), el Dr. Narcís Soler i Masferrer, han signat avui, a les 13h, al despatx de l'alcalde, un conveni que renovarà i potenciarà la col·laboració entre ambdues institucions en diferents projectes en l'àmbit de la història i la cultura a la ciutat de Girona.

El nou conveni proposa un seguit d'accions que tenen l'objectiu de posar a l'abast de tots els públics la història i el patrimoni cultural gironí. Aquestes accions abasten des de convocatòries de beques, congressos i seminaris a la realització de cicles de conferències i visites guiades. També consideren la publicació de textos científics i acadèmics.

En la imatge veiem d'esquerra a dreta: Aurora Martín, Josep Brugada, Santi Solé, Josep Maria Nolla, l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, la directora del Museu d'Història de Girona i del Museu d'Història dels Jueus, Sílvia Planas, el president de l'IEG, Narcís Solé, Pere Freixas i Josep Clara.


TORNAR

 

© 2020 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte