Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

Es presenta la Xarxa XMHcat

L'acte on es donaran a conèixer les accions que s'han fet i les properes actuacionses es farà demà a les 12h, al Museu d'Història de Catalunya.

Foto

La xarxa està formada per museus i monuments, catalans i va ser creada per conveni a finals de l'any 2010, i en formen part els següents museus: Museu d'Història de Catalunya, Museu d'Història de Cambrils, Museu Comarcal de Cervera, Museu d'Història de Girona, Museu de Lleida Diocesà i Comarcal, Museu Torre Balldovina i Museu de Terrassa. Està prevista la incorporació pendent de signatura de conveni del Museu d'Història dels Jueus de Girona.
Els objectius principals en el desplegament de la Xarxa de museus d'història de Catalunya són la millora de la gestió dels museus i les accions de difusió i coneixent de les seves activitats a través de programes de treball conjunt.
Les actuacions que s'han dut a terme en aquests quatre primers anys de funcionament de la xarxa han estat fonamentals per posicionar i cohesionar la xarxa tan a nivell territorial com temàtic.
Aquestes s'han realitzat a partir de les aportacions econòmiques del Departament de Cultura de Cultura de la Generalitat de Catalunya així com el suport organitzatiu i de coordinació del Museu d'Història de Catalunya.
Concretament, estem parlant de la creació d'un portal web, del disseny d'un web que s'adapta a dispositius mòbils, d'un expositor-pantalla dels continguts amb l'exhibició d'un video de presentació. Així com també de l'aprovació de la reglamentació de la xarxa.
A part de la incorporació de nous museus, el gran projecte per aquest any 2014 és l'exposició itinerant "Fams i Abundàncies".


TORNAR

 

© 2020 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte