Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

Prop de 100 000 visitants en 9 dies al Museu d'Història de la Ciutat

Del 12 al 20 de maig va tenir lloc la 52ena edició de l’exposició de flors, monuments, patis i jardins, coneguda popularment com “Girona, temps de flors”. I en aquestes dates i en el marc d’aquesta celebració de la primavera, les flors prenen el protagonisme del museu.

Vam acollir una projecció de Laia Garroset i Foix Cervera. Instal·lacions florals de Dani Güell, Xavier Bustos i Natali Segura, al celler. El pati es podia admirar una esplèndida col·lecció de Bonsais de l'Associació Gironina d'Amics del Bonsai, de l’Associació Tarragona de Bonsai, l’Associació Bonsaïsta del Montsià, el Club Bonsai Reus i El Museu del Bonsai de l'Empordà.
El claustre comptava amb un muntatge d’ Apevec Grup de Paisatge. A la Carbonera, Jordi Linares, Daniel Xifra i Xavier Montal ens trasnportaven al viatge a Ítaca, fet per Ulísses i Víctor Almazán, Imma Alonso i Roser Guasch feien de la cisterna una boirosa atmosfera. I, per acabar, a la sala d’exposicions ens endinsàvem en el món de les essències, en un excel·lent muntatge de Carme Bosch.
Aquesta edició ha comptat amb prop de 100 000 visitants, en tot el Museu d’Història de la Ciutat, durant aquests nou dies. I s’han incrementat en quasi bé 23 000 usuaris i usuàries més, respecte de l’edició de l’any passat. A més, 7 056 persones que han visitat aquests muntatges florals han aprofitat per conèixer les sales de la col·lecció permanent. I 200 persones van gaudir amb la visita guiada nocturna a la mostra de Carme Bosch i al seu catàrtic ritual de purificació de la ciutat, amenitzat per un cremat i dolços elaborats amb plantes aromàtiques que va realitzar Pep Salsetes.


TORNAR

 

© 2020 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte