Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

Han començat les visites dramatitzades nocturnes

Un clàssic de la nostra programació i de l'oferta d'activitats de la ciutat, des de fa catorze anys.

Foto

Així aconseguim que l'acostament a la història local sigui entenedor i entretingut, fent compatibles el rigor històric dels fets narrats amb el caràcter lúdic de les escenificacions teatrals, perquè la història no ha de ser avorrida. Trobarem entreteniment, educació i emoció.
Aquest any, coincidint amb el 74è aniversari de la fi de la Guerra, reprenem la visita que porta per títol Girona en guerra, de la mà de la companyia Debòlit teatre. Estrenada per primera vegada l'any 2007 (ara fa 6 anys) amb la que es fa una emotiva i singular mirada a la nostra història més recent, repassant els moments més destacats de la Guerra Civil, el franquisme i l'arribada de la transició a la democràcia, a Girona. I la nota d'humor la donaran les escenes en les que s'aborda la moral i l'ensenyament. “El desarrolismo” amb els inicis del boom del turisme dels anys 60.... la música, els guateques, la televisió, el 600, La mort de Franco. I ho farem en algun dels escenaris on van tenir lloc, en el marc incomparable de l'edifici que acull el Museu d'Història de Girona.
Una activitat per a tots els públics, que es farà els dimarts d'agost, a les 22 h amb reserva prèvia atès que l'aforament és limitat
Els dimarts 6, 13, 20 i 27 d'agost, a les 22 h
4€ / 2€
L'aforament és limitat cal reserva prèvia
Museuhistoria.reserves@ajgirona.cat
www.girona.cat/museuhistoria
972 222229


TORNAR

 

© 2020 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte