Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

Gironamuseus refà la seva imatge i estrena nou web

La xarxa agrupa el Museu d'Arqueologia de Catalunya, el Museu d'Art de Girona, el Museu d'Història de la Ciutat, el Museu d'Història dels Jueus, el Museu del Cinema i la Casa Masó.

Foto

La xarxa de museus de Girona ciutat estrena nova imatge i un nou web informatiu. El nou grafisme juga amb un ventall de colors eminentment primaris que es fusionen i simbolitzen cadascun dels museus que en formen part: el Museu d'Arqueologia de Catalunya, el Museu d’Art de Girona, el Museu d'Història de la Ciutat, el Museu d'Història dels Jueus, el Museu del Cinema i la Casa Masó. A més a més i de forma icònica, s'insinuen detalls emblemàtics també de cada museu.
Al nou web s'hi pot accedir a través de www.gironamuseus.cat i es pot consultar amb quatre idiomes: català, espanyol, anglès i francès. Es tracta d'un web informatiu que conté una breu descripció de cada museu, juntament amb un mapa per localitzar-lo i un enllaç que t'adreça al seu propi web. Aquest nou web i la nova imatge pretenen donar un impuls a l'atractiu museístic de la ciutat de cara al turisme, en una clara aposta pel posicionament cultural de Girona.
El web també destaca el carnet de Gironamuseus com un dels principals avantatges de la xarxa que permet visitar els sis museus gironins a un preu molt especial. Només caldrà pagar el total de l'entrada al primer museu visitat i el 50% de l'entrada als restants. El carnet té una validesa de 6 mesos.


TORNAR

 

© 2019 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte