Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Novetats

Novetats

Nova publicació amb les activitats escolars del curs 2006- 2007

Trobareu en aquest llibret un ampli ventall d’activitats adreçades a nens i nenes d’educació infantil i primària, i a nois i noies d’ ensenyament secundari obligatori i postobligatori, sense oblidar als col·lectius d’adults.

Aquestes activitats esdevenen una bona manera d’aprendre fets importants que han contribuït a la configuració d’aquesta ciutat d’una manera clara i amena. Que es relacionen amb els continguts curriculars i poden ser una molt bona opció per als vostres crèdits de síntesi. Les activitats són conduïdes per educadors/es especialitzats/es i també podeu comptar amb el suport educatiu i material didàctic necessari, per tal de facilitar la informació dels continguts i per ajudar–vos a preparar les visites.
Viu una altra història en un itinerari per les catorze sales de la col·lecció permanent que abasten els períodes des de l’època prehistòrica fins a la transició a la democràcia, juntament amb les seves sales temàtiques dedicades a la sardana, a les arts gràfiques i a la impremta, a l’enllumenat elèctric públic i a les aplicacions de l’electricitat. Sense oblidar la programació d’exposicions temporals que es duen a terme durant tot l’any que també tenen una programació d’activitats complementàries.


TORNAR

 

© 2020 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte