Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Exposicions

Exposicions temporals

Producció que (potser) mai faré

Una proposta vol mostrar de forma crítica, desinhibida i poc condicionada com fer ús de la llibertat creativa sense limitacions.

27 MAIG 2011 – 26 JUNY 2011   (Carbonera)

Aquests interrogants són els eixos de la proposta:
Com fer ús de la llibertat creativa sense limitacions tècniques, d'espai, de temps, econòmiques? Com fer ús de la llibertat en el propi llenguatge artístic més enllà de patrons metafòrics, paradoxals, mimètics, poètics, conceptuals i abstractes? Com assumir una convocatòria oberta? Com seleccionar una única idea de la llibreta de les idees? I quins criteris limitaran la tria? Com traslladar una idea cap a un format expositiu? Com no caure en formats estereotipats? I com reduir les distàncies amb l'usuari/espectador?
Kenneth Russo vol mostrar una col·lecció d'idees que adquireixen forma, concepte, reflexió, crítica i unitat en el seu conjunt, i que no es veuen forçades a cap tipus de “maquillatge estètic”; idees despullades que volen ser visibles sense esperar una producció futura i que configuren un mapa conceptual que ironitza sobre el llenguatge artístic i la funció de l'artista en relació amb mecanismes de producció i exhibició.

Consulteu el plànol de situació i els horaris d'obertura per a més informació.


TORNAR

 

© 2020 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte