Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Exposicions

Exposicions temporals

Present i passat

Refotografiant Girona per Albert Gisalló, Manel Bielsa i Josep Burset al claustre del Museu d'Història, a partir del 8 d'abril i fins St. Jordi

Foto

cartell [ AMPLIAR IMATGE ]

05 ABRIL 2017 – 23 ABRIL 2017   (Claustre)

El cap de setmana del 8 i 9 d'abril Girona acollirà més d'un centenar de propostes per celebrar la 5a edició del Dia Internacional de l'Art, a la ciutat i a la demarcació, amb l'objectiu d'apropar el món de les arts visuals a la ciutadania i fer visible l'activitat creativa del territori.
Aquesta edició comptarà amb la participació de 82 entitats, entre públiques i privades.

L'ampli i variat programa d'activitats gratuïtes i aptes per a tots els públics està promogut i coordinat per l'Ajuntament de Girona, a través del Bólit, Centre d'Art Contemporani, amb el suport de la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya.


Es tracta d'un treball que consisteix en refer el 2017 unes fotografíes inèdites de la ciutat de 1950. Els visitants veuran els efectes del pas del temps, mitjançat referències arquitectòniques en ambdues imatges. Les fotografies de Girona de 1950 d'autoria desconeguda han estat cedides per un col·leccionista de la ciutat.

Entrada lliure

Consulteu el plànol de situació i els horaris d'obertura per a més informació.


TORNAR

 

© 2020 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte