Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Activitats

Activitats

Fes el teu Tarlanet

Taller per aprendre a fer el vostre Tarlanet i fer-lo girar, a casa

Foto

Diu la llegenda que fa molts anys la ciutat de Girona va patir un greu episodi de pesta, que s'acarnissà al carrer de l'Argenteria, que es va haver de posar en quarantena. Per tal de distreure a la canalla i la ciutadania, un personatge va començar a fer tombarelles.

Us proposem aquest taller per fer el vostre Tarlanet i que el feu girar, per tal de distreure'ns en aquests moments de pandèmia de la COVID-19, ens explicarà tots els passos en Nuxu Perpinyà, de l'Associació Baba Babarota.

Aquest és un dels tallers que l'Associació Baba Babarota porta a terme en el Museu d'Història de Girona.
La Xarxa de Museus de les Comarques Gironines i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona us el porta a casa, en el marc de la campanya Museus a Casa, del SOMCULTURA2020.

[càpsula didàctica Tarlanet]

[plantilla Tarlanet]

SOL·LICITUD DE RESERVA

El següent formulari us permetrà sol·licitar la inscripció o reserva a l'activitat que heu seleccionat.

La inscripció o reserva no es formalitzarà fins que no rebeu confirmació per part dels responsables del Museu d'Història de Girona. Tingueu en compte que algunes activitats no són gratuïtes; en aquests casos, el pagament de la tarifa s'efectuarà el mateix dia de l'activitat al lloc de trobada. Rebreu confirmació d'inscripció o reserva a l'adreça de correu electrònic especificada, o en el seu defecte, al telèfon de contacte.

Els camps marcats amb un asterisc són obligatoris.

 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.


TORNAR

 

© 2021 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte