Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Activitats

Activitats

La ciutat recuperada

Converses sobre l'arqueologia urbana recent a Girona a l'auditori de la Biblioteca Carles Rahola [Ajornades les sessions fins al setembre]

Imatge

Fa més de 2000 mil anys que Girona es renova sobre ella mateixa, i les noves ciutats han anat amagant les velles. Les actuacions preventives de l'arqueologia urbana ens permeten ullades a molts aspectes de la Girona d'època romana, medieval i moderna que, al costat del monuments conservats i visibles, han quedat amagats.

Cicle de conferències, organitzat per l'IEG i el MHG, amb la col·laboració de la Biblioteca Carles Rahola, mostra algunes de les mirades al passat de Girona que l'arqueologia urbana ha ofert en els últims anys, seleccionades pels arqueòlegs Josep Maria Nolla i Maribel Fuertes.
Veurem restes materials que il·lustren i completen els textos dels nostres arxius, i d'altres que ajuden a explicar la història desconeguda de Girona.


Ajornat fins al setembre.
[PROGRAMA]


[INSCRIPCIONS A LES CONFERÈNCIES]

Vigència de l'activitat: del 20/04/21 al 22/06/21.

Totes les activitats disposen gratuïtament d'interpretació en llengua de signes i audiodescripció, concertant-ho amb 7 dies d'antelació.

TORNAR

 

© 2021 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte