Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Activitats

Activitats

Fes el teu Tarlanet

Taller per aprendre a fer el vostre Tarlanet i fer-lo girar, a casa

Fent girar al Tarlanet acabat

Diu la llegenda que fa molts anys la ciutat de Girona va patir un greu episodi de pesta, que s'acarnissà al carrer de l'Argenteria, que es va haver de posar en quarantena. Per tal de distreure a la canalla i la ciutadania, un personatge va començar a fer tombarelles.

Us proposem aquest taller per fer el vostre Tarlanet i que el feu girar, per tal de distreure'ns en aquests moments de pandèmia de la COVID-19, ens explicarà tots els passos en Nuxu Perpinyà, de l'Associació Baba Babarota.

Aquest és un dels tallers que l'Associació Baba Babarota porta a terme en el Museu d'Història de Girona.
La Xarxa de Museus de les Comarques Gironines i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona us el porta a casa, en el marc de la campanya Museus a Casa, del SOMCULTURA2020.

[càpsula didàctica Tarlanet]

[plantilla Tarlanet]

Vigència de l'activitat: del 03/11/20 al 03/11/21.

Totes les activitats disposen gratuïtament d'interpretació en llengua de signes i audiodescripció, concertant-ho amb 7 dies d'antelació.

SOL·LICITUD DE RESERVA

Aquesta activitat no té una data programada, i està pensada per a grups escolars o d'adults. Si teniu un grup i voleu participar en aquesta activitat, podeu escollir qualsevol dia de l'any, en horari d'obertura del Museu.


TORNAR

 

© 2021 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte