Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Activitats

Activitats

Viu el patrimoni històric i cultural de Girona

Portes obertes al Museu d'Història de Girona, al refugi antiaeri i a l'exposició "Arqueologia a l'exili” per les Jornades Europees del Patrimoni

Imatge

Celebrarem les JEP2020 amb un cap de setmana de portes obertes.

Us convidem a tornar a visitar-los o a bé a fer-ho per primera vegada i descobrir espais únics i singulars com el cementiri-dessecador, amb els que podreu resseguir els usos que ha tingut l'edifici en els darrers cinc segles, des que era un palau gòtic fins que va ser l'institut d'ensenyament secundari, l'Institut Vell, passant per l'etapa com a convent caputxí de Sant Antoni. Entrareu a l’únic refugi antiaeri que es conserva de la Guerra Civil i podreu resseguir l’odissea del patrimoni català durant aquest conflicte bèl·lic.
Tot fent un recorregut per la trajectòria de Girona des d'una perspectiva històrica i cultural, però també social i artística.

Respectant les mesures de seguretat, prevenció i protecció enfront la COVID-19 que estableixen les autoritats sanitàries.

S'aconsella reservar prèviament enviant un correu electrònic a: museuhistoria@ajgirona.cat o trucar al 972 222 229

Totes les activitats disposen gratuïtament d'interpretació en llengua de signes i audiodescripció, concertant-ho amb 7 dies d'antelació.

SOL·LICITUD DE RESERVA

Premeu sobre una data per sol·licitar la reserva a l'activitat:


    TORNAR

     

    © 2020 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte