Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Activitats

Activitats

Despatx de Carles Rahola Llorens

Nova visita virtual

Imatge

La cessió del mobiliari del despatx de Carles Rahola permet mostrar un espai emblemàtic, tant físic com conceptual, testimoni del treball i esforç intel·lectual, que va embolcallar el que escrivia i pensava aquell home bo, honest i culte. Trobem la taula on va escriure, les prestatgeries amb els llibres que l'acompanyaven, els tinters i les plomes d'on sorgiren les seves paraules.

Reivindicant la seva figura i el seu llegat, tant en l'àmbit cultural com en el de la ciutadania, el Museu rellegeix un període de la història de la ciutat i del món, en el qual els valors de la cultura, de l'educació, de la llibertat i de la pau, es reflectien en les vides de persones com Rahola. Els textos escrits en aquest despatx varen ser un crit de protesta i d'esperança, contra la barbàrie, la incultura i la intolerància.

[visita virtual despatx de Carles Rahola]


Vigència de l'activitat: del 20/08/20 al 31/12/20.

Totes les activitats disposen gratuïtament d'interpretació en llengua de signes i audiodescripció, concertant-ho amb 7 dies d'antelació.

SOL·LICITUD DE RESERVA

Aquesta activitat no té una data programada, i està pensada per a grups escolars o d'adults. Si teniu un grup i voleu participar en aquesta activitat, podeu escollir qualsevol dia de l'any, en horari d'obertura del Museu.


TORNAR

 

© 2020 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte