Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Activitats

Activitats

La Guerra vista pels nens i les nenes

Projecció

Imatge

Us proposem aquesta projecció sobre com vivien la guerra civil la mainada de Girona, a través de dos documents originals, un recull de dibuixos i relats de les nenes i els nens de l'Escola Carles Marx (actual La Salle), l'any 1937, quan tenien 9 i 11 anys, i van pintar i escriure sobre la Guerra, com els hi va proposar la mestra Isabel Dalmau, per participar en un concurs.

Recuperem aquests originals i hem comptat amb el testimoni d'alguns d'ells. En un projecte del MHG dirigit per Quim Paredes, amb la col·laboració de Salomó Marquès i la implicació de l'Escola la Salle. Presentat el 18 de maig de 2019, en el 80è aniversari de la fi de la Guerra Civil i el 30 de gener de 2020, a l'Escola la Salle, pel Dia Escolar de la No Violència i la Pau DENIP.

Durada: 24 minuts

[la guerra civil vista pels nens i les nenes]

Vigència de l'activitat: del 02/04/20 al 30/06/20.

Totes les activitats disposen gratuïtament d'interpretació en llengua de signes i audiodescripció, concertant-ho amb 7 dies d'antelació.

SOL·LICITUD DE RESERVA

Aquesta activitat no té una data programada, i està pensada per a grups escolars o d'adults. Si teniu un grup i voleu participar en aquesta activitat, podeu escollir qualsevol dia de l'any, en horari d'obertura del Museu.


TORNAR

 

© 2020 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte