Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Activitats

Activitats

Fugint de la destrucció i de les bombes i el salvament de l'art en temps de guerra

Conferència de Joaquim Nadal i Farreras, en el marc de les activitats a l'entorn de l'exposició "Arqueologia a l'exili"

Imatge

L'exposició “Arqueologia a l'exili: El Museu d'Arqueologia de Catalunya i la Guerra Civil espanyola (1936-1939), explica aquets episodi encara poc conegut de la història cultural i patrimonial del nostre país, i, alhora, ret homenatge als homes i a les dones que, enmig de les dificultats d'una guerra, treballaren incansablement per protegir el patrimoni cultural català i garantir-ne la seva transmissió a la posteritat.

I, és, també una proposta recomanada prèvia a la sortida cultural i commemorativa del cicle "camins de l'exili" amb el recorregut Girona– Darnius- La Vajol- Coll de Lli, amb la que tractarem amb guiatge de Nadal, de la fi de la Guerra Civil a Catalunya: la salvació del patrimoni i la supervivència de les institucions republicanes a l'exili.

A càrrec del Sr. Joaquim Nadal i Farreras, professor emèrit d'Història de la UdG i director de l'Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural (ICRPC).

Entrada lliure i gratuïta

Totes les activitats disposen gratuïtament d'interpretació en llengua de signes i audiodescripció, concertant-ho amb 7 dies d'antelació.

TORNAR

 

© 2020 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte