Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Activitats

Activitats

Portes obertes cada primer diumenge de mes

La situació d'excepcionalitat ha obligat a tancar els equipaments i a cancel·lar o ajornar les activitats per prevenir propagació del COVID-19

Imatge

Podeu visitar l'edifici i la col·lecció permanent del Museu i el refugi antiaeri, cada primer diumenge de mes, de franc.

El MHG us proposa un recorregut per la trajectòria de la ciutat, des d'una perspectiva històrica i cultural, social i artística. S'ubica a l'antic convent caputxí de sant Antoni, del segle XVIII.

També obrim el refugi antiaeri del jardí de la Infància, l'únic que es conserva. Podreu visitar-lo i hi trobareu la projecció d'un recull d'entrevistes a gironins i gironines que relaten les experiències viscudes durant els bombardejos dels anys 38 i 39.

Horari d'obertura MHG
de 10.30 a 13.30h

Horari refugi antiaeri
de 12 a 14 h

L'entrada és lliure

Bombes sobre Girona
Visita guiada pels espais de defensa passiva, que comença al MHG i continua amb un recorregut que acaba dins el refugi antiaeri del jardí de la Infància, l'únic refugi col·lectiu que es conserva.

Realitza: Actiescola
Durada: 10.30 a 12 h
Preu: 3 euros

Totes les activitats disposen gratuïtament d'interpretació en llengua de signes i audiodescripció, concertant-ho amb 7 dies d'antelació.

TORNAR

 

© 2020 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte