Saltar la navegaciˇMapa del webContactar el Museu per correu electr˛nic
Ajuntament de Girona
Museu d'Hist˛ria de Girona

CATAL└

ESPAĐOL

ENGLISH

FRANăAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Activitats

Activitats

Mirades i converses a l'entorn d'una fotografia de ValentÝ Fargnoli

Espai de diÓleg amb Pepa Balsach, Rosa Font i David Iglesias

Imatge

Activitat de l'exposiciˇ "ValentÝ Fargnoli. L'art en la fotografia" en el context de l'Any Fargnoli, que recorda el 75Ŕ aniversari de la mort del fot˛graf gironÝ.

La voluntat d'aquest espai de diÓleg Ús posar en com˙ diferents visions i perspectives de l'obra de Fargnoli, i posar l'accent en com Ús percebuda i entesa aquesta obra, en els camps diversos de l'art, la cultura, la lieratura, la hist˛ria o el pensament.
Establint-se una conversa entre diferents professionals a l'entorn d'una ˙nica fotografia, emblemÓtica i representativa de Fargnoli. La de la Cuina de can Poma, Sant Feliu de Pallarols, 1918. Institut Amatller d'Art HispÓnic. Arxiu Mas- Ajuntament de Girona CRDI.


Hi intervindran: Maria Josep Balsach (professora d'Hist˛ria de l'Art de la UdG), Rosa Font (poeta) i David Iglesias (cap de secciˇ de documentaciˇ fotogrÓfica i audiovisual de l'Ajuntament de Girona)

Activitat gratu´ta

Totes les activitats disposen gratu´tament d'interpretaciˇ en llengua de signes i audiodescripciˇ, concertant-ho amb 7 dies d'antelaciˇ.

SOL·LICITUD DE RESERVA

Premeu sobre una data per solĚlicitar la reserva a l'activitat:


    TORNAR

     

    © 2020 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte