Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Activitats

Activitats

Somniar la ciutat, encarnar idees

Cristina Masanés i Joan Ventura conversen al voltant d'alguns textos que reflecteixen el compromís social i polític de Carles Rahola

Imatge

En el marc de la programació d'activitats complementàries del Festival de Literatura MOT, el Museu d'Història de Girona hi participa amb aquesta xerrada que té la intenció d'oferir una visió de conjunt d'alguns textos de Carles Rahola, aquells que expressen el seu sentir i el seu pensament respecte del món que l'envolta, sobre tot, pel que fa a temes com ara la ciutat, la pàtria, la cultura, la llengua i la identitat. La conversa arrencarà d'alguns articles recollits a Breviari de ciutadania, publicat per Rahola el 1928, i s'extendrà a alguns dels textos del Nou breviari de ciutadania, publicat per CCG Edicions el 2009.

El MHG posa la mirada en la literatura periodística de Carles Rahola, com a reflex d'una experiència vital i com a percepció de la realitat que envoltava el periodista gironí, assassinat per haver expressat i escrit les seves idees.

A càrrec de: Cristina Masanés i Joan Ventura

L'entrada és lliure

Totes les activitats disposen gratuïtament d'interpretació en llengua de signes i audiodescripció, concertant-ho amb 7 dies d'antelació.

SOL·LICITUD DE RESERVA

Premeu sobre una data per sol·licitar la reserva a l'activitat:


    TORNAR

     

    © 2020 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte