Saltar la navegacióMapa del webContactar el Museu per correu electrònic
Ajuntament de Girona
Museu d'Història de Girona

CATALÀ

ESPAÑOL

ENGLISH

FRANÇAIS

Us trobeu a :  Inici  >  Activitats

Activitats

Comptant el temps: el teu rellotge de la Catedral

En el 60è aniversari de les agulles noves, efemèride que va transformar l'estètica exterior, vine a construir un rellotge amb materials reciclats.

Imatge

El rellotge de la Catedral exposat al Museu, és una màquina que ha estat funcionant en el campanar durant més de quatre segles, i està estretament lligada a la història de Girona.

L'activitat mostrarà sistemes utilitzats per a mesurar el temps, coneixerem la primera màquina utilitzada (que trobem en el Museu) i, finalment, cadascú construirà el seu propi rellotge personalitzat.

En el taller, a partir d'una plantilla adaptada a diferents nivells de dificultat, es dibuixarà, retallarà, i finalment, es muntarà una màquina de rellotge. El resultat final serà un rellotge de paret com el del campanar de la Catedral, amb el disseny que cadascú hagi triat.

Podràs particpar en el concurs "tria el teu rellotge de la Catedral"publicant a Instagram una fotografia del teu rellotge acabat amb l'etiqueta #rellotgedelmuseu

A càrrec de Carles González
A partir de 6 anys (acompanyats d'un adult)
Preu: 4 euros
Cal portar un CD per reciclar i una pila tipus AA.

Totes les activitats disposen gratuïtament d'interpretació en llengua de signes i audiodescripció, concertant-ho amb 7 dies d'antelació.

SOL·LICITUD DE RESERVA

Premeu sobre una data per sol·licitar la reserva a l'activitat:


    TORNAR

     

    © 2020 Ajuntament de Girona  |  horaris i tarifes  |  mapa del web  |  avís legal  |  contacte