L'esport i els seus valors Ref.: 261

Un esportista professional acompanyat per un tècnic/a, parlaran sobre els valors que s’aprenen amb l’esport i la seva importància en la vida quotidiana. L'esportista professional aconsegueix captar l'atenció de l'alumnat i els hi explica el seu dia a dia, hàbits alimentaris, com va arribar a on està, quantes hores dorm, el companyerisme dins d'un mateix equip, etc. Per a la realització d'aquesta activitat es disposa d'un Power Point.

Amb aquesta activitat es volen transmetre els valors que l'esport ensenya i parlar amb l'alumnat la importància que tenen tots ells en el nostre dia a dia.

A qui s'adreça: 6è d'educació primària dels centres educatius de la ciutat de Girona
Calendari: 2n trimestre de curs. De dilluns a divendres: horari lectiu
Durada aproximada: 50 minuts
Nombre d'alumnes per grup: Grup/classe
Condicions: Hi ha un límit de 10 grups per participar en aquesta activitat, per la qual cosa s'establiran uns criteris de priorització en el cas que no es puguin atendre totes les sol·licituds
Lloc: A l'aula
Preu: Gratuït
Objectius: Treballar els valors que l'esport ensenya i parlar amb l'alumnat de la importància que tenen tots ells en el nostre dia a dia.
Sol·licituds: Aneu a Sol·licituds de la web de La Caseta-Serveis Educatius i ompliu les dades referents a l'activitat sol·licitada abans del 24 de setembre. Posteriorment, el centre rebrà la resposta de l'Ajuntament confirmant la seva acceptació a l'activitat
Més informació: Servei Municipal d'Esports. Tel. 972 226 136. www.girona.cat/esports
Organitza: Ajuntament de Girona - Servei Municipal d'Esports
Tancar finestra