A ritme de nombres i xifres Ref.: 140

Un taller per tal que els menuts descobreixin que el món de les matemàtiques és fascinant i pot ser divertit. Posarem a prova la nostra agilitat mental tot practicant sorprenents jocs matemàtics, calculant amb un àbac o introduint-nos en el fascinant món de la simetria i la proporció. Llegirem missatges secrets codificats en clau matemàtica i ens adonarem que comptar, calcular i mesurar pot arribar a seduir... I tot a ritme de nombres.

Amb aquesta activitat els vol treballar el foment de valors ètics i socials com el treball en equip, l’autoestima, l’autonomia, la responsabilitat, l’empatia, la convivència, etc. Els nostres recursos potenciïn el creixement socioemocional i en valors.

 

A qui s'adreça: Cicles mitjà i superior d'educació primària
Calendari: Del 23 al 27 de març, a les 9.30 h i a les 11 h
Durada aproximada: 1 hora 15 minuts
Nombre d'alumnes per grup: Grup/classe
Condicions: Hi ha un límit de grups per participar en aquesta activitat, per la qual cosa s’establiran uns criteris de priorització en el cas que no es puguin atendre totes les sol·licituds.
Lloc: CaixaForum Girona. Carrer Ciutadans, 19 17004 Girona. Com arribar-hi: L1, L6, L7 i L11
Preu: 30 € / grup
Objectius: Descobrir el món de les matemàtiques.
Exercitar l'agilitat mental amb diferents estratègies.
Introduir l'alumnat en el món de la simetria i de la proporció.
Inscripcions: Cal inscriure's amb un mínim d'una setmana d'antelació sobre la data prevista per a la realització de l'activitat al 972 20 98 36
Més informació: www.educaixa.com
Organitza: La Caixa. Col·labora Ajuntament de Girona
Tancar finestra