L'energia Ref.: 134

Taller on, a través d'experiments, es descobreix què és l'energia, quin n'és l'origen i quines són les transformacions que pot experimentar. És prou conegut que cal energia per fer qualsevol activitat, però d'on surt l'energia? Podem "fabricar-ne"? Què volem dir quan afirmem que es transforma? En aquest taller incidirem en el coneixement de les energies renovables, així com en la comprensió que l'energia és un bé escàs que cal aprofitar.

Amb aquesta activitat els vol treballar el foment de valors ètics i socials com el treball en equip, l’autoestima, l’autonomia, la responsabilitat, l’empatia, la convivència, etc. Els nostres recursos potenciïn el creixement socioemocional i en valors.

A qui s'adreça: Cicle superior d'educació primària i 1r cicle d'educació secundària obligatòria
Calendari: Del 20 d'abril al 8 de maig, a les 9.30 h i a les 11.15 h
Durada aproximada: 1 hora 30 minuts
Nombre d'alumnes per grup: Grup/classe
Condicions: Hi ha un límit de grups per participar en aquesta activitat, per la qual cosa s’establiran uns criteris de priorització en el cas que no es puguin atendre totes les sol·licituds.
Lloc: CaixaForum Girona. Carrer Ciutadans, 19 17004 Girona. Com arribar-hi: L1, L6, L7 i L11
Preu: 30 €/ grup
Objectius: Conèixer què és energia, quin n'és l'origen i quines són les transformacions que pot experimentar.
Incidir en el coneixement de les energies renovables i conscienciar l'alumnat que l'energia és un bé escàs que cal aprofitar.
Inscripcions: Cal inscriure's amb un mínim d'una setmana d'antelació sobre la data prevista per a la realització de l'activitat al 972 20 98 36
Més informació: www.educaixa.com
Organitza: La Caixa. Col·labora Ajuntament de Girona
Tancar finestra