Fem un punt de llibre (concurs) Ref.: 217

 L’Ajuntament de Girona convoca el concurs Fem un punt de llibre, adreçat especialment a tots els centres d’educació primària de la ciutat. En aquest concurs podrà participar l'alumnat dels centres d’educació primària amb la presentació d’un punt de llibre que hauran d’haver fet individualment. Un cop rebuts els punts de llibre, un jurat compost per persones vinculades a l’Ajuntament de Girona, al món dels llibres, al món artístic gironí i al de l’educació valorarà i tindrà la facultat d’atorgar els premis.

Amb aquesta activitat es volen treballar els valors de respecte, creativitat i participació.

A qui s'adreça: Educació primària
Calendari: Febrer de 2020: tramesa de les bases del concurs als centres educatius. Abril de 2020: termini de presentació dels punts de llibre. Maig de 2020: lliurament de premis. Juny-octubre de 2020: Exposició dels punts de llibre que han participat en el concurs a les diferents biblioteques municipals.
Condicions: Serà condició indispensable que els punts de llibre que es presentin reuneixin les bases de participació. Activitat adreçada a centres educatius de la ciutat de Girona.
Lloc: Als centres educatius. La festa de lliurament de premis tindrà lloc el mes de maig, coincidint amb el lliurament de premis dels Jocs Florals. S'informarà als centres participants en el seu moment.
Preu: Gratuït
Objectius: Promoure la creació artística i els espais de participació.
Promoure la lectura i l'ús de les biblioteques.
Apreciar els treballs propis i els dels companys.
Establir contacte amb la biblioteca del barri.
Inscripcions: No cal formalitzar inscripció prèvia. Al febrer es trametran a tots els centres educatius les bases per a la participació
Més informació: Biblioteques de Girona. Tel. 972 232 715 bibliotecaiescola@ajgirona.cat . La Caseta – Serveis Educatius Tel. 972 221 866
Organitza: Biblioteques de Girona
Tancar finestra