Minicontes Ref.: 193

Aquesta activitat pretén proporcionar el possible primer contacte dels infants de la ciutat amb el món de les biblioteques de forma lúdica, estimulant i màgica, convidant l’infant i els seus pares i mares a visitar les biblioteques i utilitzar els seus serveis. Minicontes és una petita visita a l’espai de la biblioteca i una explicació d’històries amb objectes, titelles i cançons,amb l’objectiu que la mainada s’endinsi en els contes, de manera comprensible, visual i atractiva.

Amb aquesta activitat es volen treballar els valors de respecte creativitat i participació.

A qui s'adreça: 1r cicle d’educació infantil (2 anys) i P3 d'educació infantil dels centres educatius de la ciutat de Girona
Calendari: Durant el curs escolar. Horari: sessions a les 10,15 h i a les 11 h.
Durada aproximada: 45 minuts
Nombre d'alumnes per grup: Màxim 25 alumnes
Condicions: Hi ha un límit de grups per participar en aquesta activitat, per la qual cosa s'establiran uns criteris de priorització en el cas que no es puguin atendre totes les sol·licituds. Hi ha límit d'una sessió per grup. Els grups poden venir sempre i quan tinguin hora programada. L'activitat està oberta a la ciutadania (infants de 0 a 3 anys, acompanyats d'una persona adulta), sempre i quan no distorsioni el grup-classe que ha concertat la visita.
En el cas d'un imprevist (meteorològic o altres) el centre ha de trucar el més aviat possible a la biblioteca on té la visita per anul·lar la sessió. Sempre i quan sigui possible, s'intentarà assignar un altre dia. L’hora d’arribada dels grups a la biblioteca serà les 10:15 h, que és l’hora d’inici de la sessió de Minicontes, per donar temps a que el centre i la biblioteca es puguin comunicar en cas de pluja i traspassar la sessió a un altre dia. Així no es perd la sessió ja que hi ha temps d'avisar a la contacontes
Lloc: Biblioteca Antònia Adroher. Can Sunyer, 46. 17007 Girona (L5). Biblioteca Carles Rahola. Carrer Emili Grahit, 4. 17002 Girona L1, L8, L10, L11. Dimecres matí. Biblioteca Ernest Lluch. Carrer Saragossa, 27. 17003 Girona (L1, L2 i L10). Biblioteca Just M. Casero. Plaça de l’Om, 1. 17007 Girona (L6). Biblioteca Salvador Allende. Carrer de baix, 2. 17006 Girona (L3 i L4)
Preu: Gratuït
Objectius: Promoure i incentivar l'escolta activa des de la primera infància com el primer pas en el foment de l'hàbit lector.
Promoure el coneixement i l'ús de les biblioteques públiques de Girona i del seu fons.
Proporcionar a les escoles recursos i eines per recolzar el professorat en la tasca de foment de la lectura.
Sol·licituds: Aneu a Sol·licituds de la web de La Caseta-Serveis Educatius i ompliu les dades referents a l'activitat sol·licitada abans del 24 de setembre. Posteriorment, el centre rebrà la resposta de l'Ajuntament confirmant la seva acceptació a l'activitat.
Més informació: Biblioteques de Girona. Recursos Educatius Tel. 972 232 715 biblioallende@ajgirona.cat. La Caseta - Serveis Educatius. Tel. 972 221 866
Organitza: Biblioteques de Girona
Tancar finestra