Sistema d'Inscripcions de Joventut


El període per fer inscripcions ha començat.
Les dades que siguin enviades al servidor es guardaran.

  Inscripció
      
Places lliures a l'activitat: 0

Primer Cognom
Segon Cognom
Nom
Data Naixement (dd/mm/aaaa)
Codi Postal
Telèfon mòbil
E-mail
Activitat: MONDAYS IN ENGLISH! GRUP DE CONVERSA EN ANGLÈS (nivell alt)

En cas de no ajustar-se a l'edat contactar amb nosaltres a estacio@ajgirona.cat o 972 22 00 70

Dates: 11/10/2021 a 13/12/2021
Horari: Dilluns,
de 18:00 a 20:00
Preu:Activitat Gratuïta.

TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

La inscripció suposa el consentiment per a tractar les vostres dades personals per a la realització d'aquesta activitat. No s'utilitzaran per a finalitats diferents ni es cediran a tercers sense el vostre consentiment excepte que una norma legal ho autoritzi.

L'Ajuntament de Girona, com a Responsable del Tractament, només els conservarà el temps indispensable per a la correcta gestió de l'aquesta activitat.

Podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació o supressió, limitació del tractament, oposició i, si és el cas, portabilitat mitjançant sol.licitud adreçada o presentada al Registre General (plaça del Vi, 1, 17004-Girona) o Seu electrònica de l'Ajuntament de Girona (https://seu.girona.cat).

Més informació a www.girona.cat/dadespersonals.

Enregistrament sonor i d'imatges L'Ajuntament de Girona es reserva el dret de realitzar l'enregistrament sonor o d'imatges durant el desenvolupament de l'activitat amb finalitats de difusió i arxiu, i sempre d'acord amb la legislació vigent en matèria de dret d'imatge i de protecció a la intimitat de les persones.

No obstant això, l'Ajuntament de Girona no es fa responsable de l'enregistrament sonor o d'imatges per part de terceres persones en activitats obertes al públic en general.

SUBSCRIPCIÓ AL BUTLLETÍ INFORMATIU ESPAIS JOVES

Us informem que tenim un butlletí informatiu d'Espais Joves a la vostra disposició que us hi podeu subscriure marcant el següent enllaç:

Inscriure'm al Butlletí Informatiu Espais Joves.

La subscripció a butlletins i serveis d'informació suposa el consentiment per a tractar les vostres dades personals en la tramesa d'informació. No s'utilitzaran per a finalitats diferents ni es cediran a tercers sense el vostre consentiment excepte que una norma legal ho autoritzi.

L'Ajuntament de Girona, com a Responsable del Tractament, només els conservarà mentre la vostra subscripció sigui activa.

Podreu donar-vos de baixa i exercir els vostres drets (accés, rectificació o supressió, limitació del tractament, oposició i, si és el cas, portabilitat) mitjançant aquesta adreça de correu: estacio@ajgirona.cat

Més informació a www.girona.cat/dadespersonals.