Programes

Logo del programa 'Més cultura: Lletres a escena'

Més cultura: Lletres a escena

Ho presenten i ho dirigeixen: Jordi Gispert i Jordi Garcia Dijous a les 15 h

La literatura i les arts escèniques són els protagonistes dels dijous amb “Lletres a escena”. Un format on s'aconsegueix hibridar el món literari i escènic mitjançant entrevistes a un literat, píndoles de la mateixa temàtica en clau local i diàlegs entre el teatre i la literatura acompanyats de recomanacions teatrals a la ciutat de Girona. Tot plegat, gràcies a la participació de diferents personalitats del sector gironí.

Tots els podcasts Escoltar ara

Podcasts del programa

Lletres a Escena - Cap. 5 (20/02/20) (1059)

El programa de literatura i arts escèniques, de Girona FM. Dirigit i presentat per Jordi Garcia i Jordi Gispert. Avui entrevistem Vicenç Pagès Jordà i parlem del seu "Memòria vintage". Ens introduïm al món del còmic de la mà de Marcel Gonzàlez, i xerrem una bona estona amb l'actriu Meritxell Yanes.

Lletres a Escena - Capítol 4 (13/02/20) (1059)

El programa de literatura i arts escèniques de Girona FM. Dirigit i presentat per Jordi Gispert i Jordi Garcia.

Lletres a Escena - Capítol 3 (06/02/20) (1059)

El programa de literatura i arts escèniques de Girona FM. Dirigit i presentat per Jordi Garcia i Jordi Gispert. Avui amb Maria Bruguera parlant de poesia, i amb les entrevistes a Eusebi Ayensa (editor i curador de la Poesia Catalana Completa de J.S. Pons), i a Jordi Prat i Coll coincidint amb la representació a Girona de La Rambla de les Floristes, de Josep Maria de Sagarra.